İçeriğe atla

Anneler ve Modibodi

Her üç kadından birinin doğum sonrası kazara idrar kaçırma sorunu yaşadığı göz önüne alındığında, pelvik taban problemleri gerçekten de anneliğin o güzel etkisini ortadan kaldırabilir! Neyse ki Modibodi her damlayı yakalamak, kötü kokuları gidermek ve güveninizi yeniden kazanmanıza yardımcı olmak için var. 

Bu doğru - muhtemelen bizi sürdürülebilir, Regl Külotlarımızla tanıyor olsanız da , size inkontinans konusunda da aynı derecede tutkulu olduğumuzu hatırlatmak istedik! Özellikle her damlayı yakalamak, hapsetmek, kokusunu yok etmek ve sinir bozucu sızıntıların ve nemli külotların gününüzü mahvetmesini önlemek konusunda iddialıyız.

Modibodi kullanan her kadının hayatının her aşamasında kendinden emin hissetmesini istiyoruz. Tam da bu nedenle, o büyülü annelik döneminde de rahat nefes almanıza (ve hapşırmanıza!) yardımcı olmaya %100 kararlı olduğumuza inansanız iyi olur!

 Annelik ve Modibodi

Tüm Modibodi ürünleri doğumdan sonra ekstra destek sunar  Hamilelik & Doğum sonrası külotlarımız, çörekleriniz fırındayken optimum konfor ve kuruluk için özel olarak tasarlanmıştır. Birçok hamile kadının toplu olarak satın alıp daha sonra çöpe attığı büyükanne külotlarına şık bir alternatif olan Modibodi Hamile Külotları, sinsi sızıntılara karşı sizi korur. 

Hamile kadınlar genellikle akıntılarının arttığını hissederler, bu nedenle Doğum Külotlarımız rahat ve çevre dostu bir alternatiftir. Doğal koku önleyici, sertifikalı organik bambudan yapılmış şık, ipeksi külotlarımız, Modibodi'nin patentli Modifier Technology™ özelliğine sahiptir - emici, sızdırmaz, antibakteriyel, nefes alabilen, leke tutmaz ve ultra rahat.

Kalçanın hemen altında oturan Maternity Brief modelimiz, hamilelik zamanında büyüyen karın bölgesine rahatça uyum sağlaması için V şeklinde bir bel bandına sahiptir. Maxi düzeydeki emicilik seviyesiyle, 50 ml'ye kadar (10 tampon değerinde) sıvıyı emebilir. Yıkamaya gelince? Sadece durulayın, bir giysi çantasında soğuk programda yıkayın ve ardından güneşte açık havada kurumaya bırakın.

Hamileyseniz veya yeni bir anneyseniz güvenle öksürmek, hapşırmak ve kahkahalarla gülmek istiyorsanız, bugün Modibodi'ye göz atın!

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu mail ile mevcut bir kayıt var.

Opsiyon seç

this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler