İçeriğe atla

Regl mayosu ve bikinisi nasıl çalışır?

Regl mayosu ve bikinisi nasıl çalışır?

Sık sık şu soruyu duyarız: Adet döneminde yüzülebilir miyim? Tabii ki, isterseniz evet. Suya girmek, kramplar için doğal bir rahatlama sağlayabilir ve ferahlatıcı olabilir. Ancak gerçekçi olalım. Adet dönemindeyken, genellikle yapmak istediğiniz son şey giysilerinizi çıkarmak ve ıslanmaktır.

Birçok kişi için adet dönemi sırasında yüzme fikri büyük bir endişe verici olabilir. Çoğu kişi tampon ve pedleri su içinde rahatsızlık verici ve güvenilmez bulur. Peki ya hiçbir koruma kullanmadan suya girmek? Bunun tam bir stres kaynağı olduğunu söyleyebiliriz.

İşte Modibodi regl dönemi mayoları ve bikinileri bu noktada devreye giriyor.

Modibodi Regl Mayo ve Bikini modellerimiz incelemek için tıkla...

Adet dönemi mayo/bikinilerimiz normal mayolar gibi görünüp hissettirir, ancak aynı zamanda 1-2 tampon miktarı kadar kanı veya idrarı sızdırmadan emer. Akıl almaz, değil mi?

Sızdırmazlık özelliği olan, suya dayanıklı mayomuzun teknolojisinin tam olarak nasıl çalıştığını anlamak için Modibodi Ürün ve İnovasyon Direktörü Charissa Lanham'a sorduk.

 

Adet dönemi mayoları sihirli gibi görünüyor. Nasıl çalışıyor?

Orijinal mayo teknolojimiz iki katmanlı bir astar içerir. Birinci katman, sızıntı yapmadan 10 ml (1-2 tampon değeri) kanı tutabilen özel bir Modibodi kumaşından oluşur.

İkinci katman, emici katman ile dış katman arasında ek bir koruma ve güvenlik bariyeri sağlamak için su geçirmez bir katmandır. Dış kumaşa su itici özellik kazandıran bir işlem uygulanarak sızıntılara karşı ek bir koruma sağlanır.

Regl mayo ve bikinileri nasıl çalışır?

Sırrı, adet dönemi mayosunun gizli astarında saklıdır. Bu akıllı teknoloji, su içinde veya dışında olduğunuzda 1-2 tampon kanı absorbe etmek için kullanılır.

İkinci sızdırmazlık katmanı su geçirmezdir, böylece su havuz veya deniz suyunu içerideki kandan uzak tutar ve sızıntı yapma endişesi taşımazsınız.

Ayaktayken veya sudan çıktığınızda sızıntı olur mu?

Hayır! Mayo doğru şekilde oturacak şekilde tasarlandığından, su geçirmez bariyer, emicilik katmanınızın sıvıları sızdırmasını engeller.

Dış kumaşın normal mayo kumaşı ile farkı nedir?

Modibodi regl mayo ve bikinisi kumaşlarımız GRS (Global Recycle Standard) sertifikalıdır. Bu dayanıklı, klor direncine sahip ve hızlı kuruyan anlamına gelir. Ayrıca dış kumaşın her iki tarafına da su itici özellik kazanması için özel bir işlem uygulanır, böylece kasık bölgesini su geçirmez tutmaya yardımcı olur.

Adet mayolarımız nasıl kokuyu kontrol eder?

Mayomuzun emici katmanına kokuyu kontrol etmeye yardımcı olan özel bir işlem uygulanır.

Adet mayolarımız sızdırmaz iç çamaşırlarımıza göre nasıl bir farklılık gösteriyor?

Patentli mayo teknolojimiz, patentli Modifier teknolojisine sahip iç astardan (regl külotlarımızdaki teknoloji) tamamen farklı bir teknolojidir. İç çamaşırlarımızın içinde emici kumaş katmanları bulunurken, mayolarımızda yenilikçi ve özel bir emicilik katmanı bulunur.

Plajda veya havuzda adet dönemi mayolarımı sızıntı yaşamadan ne kadar süreyle kullanabilirim?

Bu, akışınızın ne kadar yoğun olduğuna bağlı olacaktır. Yoğun bir akışa sahipseniz adet döneminizin ilk gününde, birkaç saat sonra adet dönemi mayonuzu değiştirmenizi veya bir tampon veya adet kabı ile birlikte kullanmanızı öneririz. Daha hafif bir akışınız varsa veya adet döneminizin sonuna yakınsanız, tüm gün kullanabilirsiniz. Sızıntı yapmadan 10 ml veya 1-2 tampon değerindeki sıvıyı tutma kapasitesine sahip oldukları için kapasiteye ulaştıklarında değiştirmeniz gerekecektir.

Regl mayosu giydiğimi insanlar fark edebilecek mi?

Hayır, adet dönemi mayosunu giymenin emici astarları ped gibi kalın veya hacimli değildir ve suya dayanıklı tabaka, havuz veya deniz suyunun emilmesini önler. Dolayısıyla, suya girdikten sonra boyutu büyümez. Kimse bunun normal bir mayo olmadığını anlayamaz.

Dalışa hazır mısınız?

Modibodi'nin sızdırmaz mayolarının çeşitliliğini keşfederek ayın hangi döneminde olursanız olun güvenle yüzebilirsiniz. Özel ve geri dönüşümlü kumaşlar kullanılarak üretilen bu ürünler, hafif adet dönemleri, lekelenme veya akıntı durumlarında mükemmel bir alternatif olarak kullanılabilir ve tek kullanımlık adet hijyen ürünlerinin yerini alan harika bir seçenektir.

Modibodi Regl Mayo ve Bikini modellerimiz incelemek için tıkla...

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu mail ile mevcut bir kayıt var.

Opsiyon seç

Back In Stock Notification
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler