İçeriğe atla

Regl Külodu Nasıl Seçilir?

Modibodi olarak bu yazımızda "Regl Külodu Nasıl Seçilir?" sorusuna detaylı cevaplar vererek, sizleri Modibodi'nin ürünleri hakkında bilgilendireceğiz.

Regl Külodu Nedir?

Modibodi regl külodu, özel olarak tasarlanmış bir iç çamaşırıdır. Yüksek teknolojiyle üretilen kumaşları sayesinde, sıvıyı emerek, sızıntıyı önleyerek ve kötü kokuları engelleyerek sizi korur.

Regl Külodu geleneksel tek kullanımlık ped ve tamponların yerini alarak çevre dostu bir seçenek sunar.

Regl Külodu İle Ped Kullanılır Mı?

Regl külotları adet döneminde ped veya tampon yerine giyebileceğin iç çamaşırlarıdır! Normal iç çamaşırı gibi görünür ve hissettirir ancak sıvıyı hapseden dahili bir astara sahiptir.

Dolayısı ile regl külodu ile birlikte ped ya da tampon gibi tek kullanımlık ürünleri kullanmak zorunda değilsin.

Modibodi Regl Külotları tek başına yeterlidir. 

Regl Külodu Nasıl Seçilir?

Regl külodu seçerken dikkate almanız gereken birkaç önemli faktör bulunmaktadır. İlk olarak, vücut tipinize uygun bir beden seçimi yapmalısınız. Ardından, akış şiddetinize uygun bir emicilik seviyesi seçmelisiniz. Modibodi'nin çeşitli modelleri arasından ihtiyacınıza en uygun olanı seçerek, konforlu bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca Modibodi koleksiyonlarını inceleyerek onlarca model ve renk arasından size en uygununu seçmekte biraz zorlanabilirsiniz 😊 

 

Modibodi Regl Külodu İçin Hangi Emicilik Seviyesini Seçmeliyim?

Modibodi'nin ürün yelpazesi hafif akıntılardan, çok yoğun akıntılara kadar farklı emicilik seviyelerini kapsar. Hafif akış için daha ince, ancak etkili olan ürünleri tercih edebilirsiniz. Orta veya yoğun akış için ise daha yüksek emicilik seviyesine sahip modelleri tercih edebilirsiniz.

Modibodi regl külodunun emicilik seviyeleri hakkında daha fazla bilgi almak ve seçiminizi yapmak için lütfen tıklayınız:Modibodi Emicilik Seviyeleri 

Regl Külodu Beden Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Her zaman, normalde aldığın iç çamaşırı bedenini almanı öneririz. 

Eğer iki beden arasında kararsız kalırsan küçük bedeni tercih edebilirsin. Modibodi iç çamaşırı veya mayo-bikini siparişini vermeden önce web sitemizdeki beden tablosundan beden ölçünü kontrol etmeyi unutma!. 

Bedenini seçerken aşağıdaki linke tıklayarak beden tablomuza mutlaka göz at; Modibodi Beden Tablosu 

Regl Külodu Fiyatları Nedir?

Modibodi'nin regl külodu fiyatları, seçtiğiniz model ve emicilik seviyesine göre değişiklik gösterir. Modibodi'nin resmi web sitesinden güncel fiyat bilgilerini alabilirsiniz. 

Fiyat karşılaştırması yaparken kumaş kalitesi, emicilik özelliği, kullanım süresi ve model seçeneklerini göz önüne almayı unutmayın.

Regl Külodu Nasıl Temizlenir ve Bakımı Nasıl Yapılır?

Modibodi ürünleri, kullanım kolaylığı ve uzun ömür için tasarlanmıştır ve en az 100 yıkamaya kadar dayanaklı olduğu bağımsız kuruluşlar tarafından test edilmiştir.

Kullanım öncesinde ve sonrasında ürünü talimatlarına uygun bir şekilde bakımını yapabilir ve defalarca yeniden kullanabilirsin.

Regl Külodu temizlik ve bakım bilgileri için Modibodi'nin resmi web sitesindeki bakım talimatlarına göz atabilirsin.

Özetle: 

  • Adım 1: Ürününüzü ilk kullanımdan önce yıkayın. Bu işlem ağ kısmındaki yenilikçi teknolojimizi etkinleştirerek maksimum emicilik sağlayacak.
  • Adım 2: Kullanıp çıkardıktan sonra suda bekletmeyin, su berraklaşana kadar akan soğuk suyun altında (<30°) durulayın!.
  • Adım 3: Çamaşır makinesinde soğuk ayarda (hemen ya da daha sonra) yıkayın. Deterjan kullanabilirsiniz. Çamaşır torbası kullanımını tavsiye ederiz.
  • Adım 4: Kurutma makinesi kullanmayın, kalorifer üzerine koymayın! Asarak kurutun, yeniden kullanın ve her seferinde aynı şekilde tekrar edin!
  • !! Emicilik özelliğini kaybetmemesi için yumuşatıcı, çamaşır suyu ve leke çıkarıcı kullanmayın!.

Regl Külodu Çeşitleri ve Özellikleri Nelerdir?

Modibodi, farklı ihtiyaçlara cevap verebilmek amacıyla çeşitli regl külodu modelleri sunar. Hafiften yoğun akışa, string tasarımdan yüksek bel modellere kadar birçok seçenek mevcuttur. Ayrıca, çeşitli renk ve desen seçenekleriyle kişisel tercihinize uygun ürünü seçebilirsiniz.

Koleksiyonları İncele. 

Modibodi ile Güvenli ve Konforlu Bir Regl Dönemi

Modibodi regl külodu ve regl mayoları, inovasyon ve teknolojiyi bir araya getirerek regl döneminizi daha konforlu hale getirir. Yüksek kaliteli malzemeleri ve özel tasarımı ile Modibodi, hijyen konusunda size güven verir. 

Unutmayın, regl dönemi doğal bir süreçtir ve Modibodi olarak amacımız, bu süreci sizin için daha konforlu ve güvenli hale getirmektir. Ayrıca Modibodi ürünlerini kullanarak çevreye duyarlı bir tercih yapabilir ve regl döneminizi rahatça geçirebilirsiniz. 

Sorularınız veya daha fazla bilgi için Modibodi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya bize sosyal medya hesaplarımız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı ve mutlu günler dileriz!

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu mail ile mevcut bir kayıt var.

Opsiyon seç

Back In Stock Notification
this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler