İçeriğe atla

Genç ve Çocuk Regl Külodu

Hey! Regl dönemin geldi ve sen hala Modibodi regl külotlarını kullanmaya başlamadın mı?

Regl külotları, adet döneminde kadınlar ve genç kızlar tarafından kullanılan özel bir tip külottur. Modibodi Regl külotları, adet döneminde oluşan kanı emmek ve çeşitli sorunları önlemek için tasarlandılar.

Regl döneminde ped veya tampon yerine giyebileceğin iç çamaşırlarıdır! *EVET* normal iç çamaşırı gibi görünür ve hissettirir ancak sıvıyı hapseden dahili bir astara sahiptir. Çamaşırını değiştirmen gerektiğinde sadece durula, ardından yıka ve temiz bir tane giy.

Modibodi Regl külotlarının çocuklar ve gençler için de bazı muhteşem faydaları var! İşte bu faydaların bazıları:

Modibodi Genç / Çocuk Regl Külodu Koleksiyonunu incelemek için Tıkla...

  • Regl döneminde rahat ve konforlu bir şekilde korunma sağlar: Regl külotları, adet kanını emen yapısı sayesinde adet döneminde rahat ve konforlu bir şekilde korunma sağlar.

  • Modibodi Genç / Çocuk Regl Külodu serisi çocuklar ve gençler için özel olarak üretilirler: Genç – çocuk adet külotları daha küçük boyutlarda ve hafif ağırlıklıdırlar, bu yüzden çocuklar ve gençler için de rahat bir kullanım sağlar.
  • Adet döneminde işlevsellik sağlar: Regl külodu öğrencilerin okul döneminde rahat bir şekilde hareket etmelerine yardımcı olur. Regl döneminde öğrencilerin okula gitme, spor yapma gibi etkinliklerine devam etmeleri ve sosyal etkinliklerine katılımı kolaylaşır.
  • Sağlığınız için daha güvenlidir: Regl külotlarının kullanımı, çocuklar ve gençler için ekstra önemlidir, çünkü bu dönemde enfeksiyon riski artar ve hijyenik bir korunma önem kazanır. Modibodi regl külotları patentli Modifier Teknolojisi sayesinde bakteri oluşumunu engelleyerek ekstra hijyen sağladığı gibi koku oluşmasını da engeller.
  • Öğrencilerin derslerde ve sınavlarda başarısını arttırır: Regl külotları, regl döneminde öğrencilerin derslerde ve sınavlarda başarısını arttırır, çünkü rahat ve hijyenik bir şekilde korunmaları sayesinde daha odaklı ve motivasyonları yüksek olurlar.
  • Beden imajını pozitif yönde etkiler: Genç – çocuk regl külotları, öğrencilerin beden imajını pozitif yönde etkiler. Gençlerin regl döneminde bedenlerine olan güvenleri artar ve bedenlerine olan saygıları arttığı için daha rahat ve mutlu olurlar.
  • Uyku kalitesini artırır: Modibodi Sleep Short modelleri özellikle regl dönemindeki genç kızlarımız için tasarlanmıştır. En yoğun günlerin gecelerinde bile regl dönemine giren genç kızlarımız rahat, kuru ve güvende uyurlar.

Modibodi Genç / Çocuk Regl Külodu Koleksyonunu incelemek için Tıkla...

  • Regl dönemindeki çocuklar ve gençler için çevre dostu bir seçenektir: Regl külotları, sürdürülebilir ve çevre dostu bir seçenektir. Regl külotları, tek kullanımlık plastik pedlerden daha fazla malzeme tasarrufu sağlar ve atık miktarını azaltır. Ayrıca, regl külotlarının çevre dostu bir seçenek olması sayesinde, çocuklar ve gençlerin gelecekteki çevre bilincinin gelişmesine yardımcı olurlar.

 

 

Abone olduğunuz için teşekkür ederiz

Bu mail ile mevcut bir kayıt var.

Opsiyon seç

this is just a warning
Giriş yapın
Alışveriş Sepeti
0 Ürünler